Hradecké ekonomické dni 2010 - Ekonomický rozvoj a management regiónov - Výsledky medzinárodnej vedeckej konferencie konanej 2.-3. februára 2010, ktorú usporiadala Fakulta informatiky a managementu Univerzity Hradca Králové v Hradci Králové - Gertler, Ľubomíra, 1977-
Informácie o medzinárodnej vedeckej konferencii v Hradci Královom, ktorá sa uskutočnila v dňoch 2.-3. februára 2010. Konferencia bola zameraná na všeobecnú problematiku ekonomického rozvoja regiónov EÚ a poskytla širokú platformu na diskusiu o otázkach vzdelania, znalostného manažmentu a rozvoja kultúry, ktoré vyzdvihla ako základné determinanty rozvoja každého regiónu.