Informácie o nových a novelizovaných predpisoch IFRS, ktoré nadobudli účinnosť v roku 2008 - Tumpach, Miloš, 1970-
Pri zostavovaní účtovnej závierky za rok 2008 musia účtovné jednotky uviesť v poznámkach aj informácie vyžadované článkom IAS 8.28.