Renesancia účtovníctva v USA? - Tumpach, Miloš, 1970-
Inšpirovať sa US GAAP alebo nie. Americké účtovné predpisy majú pomerne komplikovanú štruktúru a je pomerne náročné nájsť k určitej problematike skutočne vyčerpávajúcu odpoveď.