Návrh novely interpretácií IFRIC 9 a IFRIC 16 - Tumpach, Miloš, 1970-
Návrh novelizovanej verzie dvoch interpretácií – IFRIC 9 (ktorá sa zaoberá otázkou vložených derivátov) a IFRIC 16 (ktorá sa zaoberá zabezpečenia čistej investície v zahraničnej prevádzke) vydal IFRIC koncom januára 2009.