Nové horizonty kvality - certifikovaná služba certifikácia kvality služieb a spokojnosti zákazníka - Kulová, Danica
Certifikácia kvality ponúkaných služieb v dodávateľskom reťazci turistického a hoteliérskeho zamerania. Zvyšovanie dôveryhodnosti služieb optikou zákazníka. Rozvoj riadiacich systémov a kvalita poskytovaných služieb.