Predfinálna verzia novely IFRS 7 - Tumpach, Miloš, 1970-
Koncom februára 2009 vydala Rada pre medzinárodné štandardy (IASB) predfinálnu verziu novely štandardu IFRS 7, zaoberajúceho sa zverejňovaním doplňujúcich informácií o finančných nástrojoch. Novela sa týka spresnenia požiadaviek na zverejnenie doplňujúcich informácií v prípade zmeny metodiky určenia fair value (k akej zmene a z akých dôvodov prišlo, bez ohľadu na kategóriu finančných nástrojov, v ktorej ku zmene došlo) ako aj toho, ako sa fair value určila.