<The> Czech Republic an the cross-border cooperation - Novotný, Lukáš
Cezhraničná spolupráca, ktorá sa stala od r. 1990 dôležitým prvkom regionálneho rozvoja českých pohraničných oblastí. Výsledky výskumu zameraného na postoje českých obyvateľov žijúcich na pohraničí Českej republiky.