Počúvanie s porozumením v odbornom cudzojazyčnom vyučovaní - Kočišová, Zuzana, 1956-
V každodennom používaní jazyka dominuje počúvanie. Autorka sa v príspevku zaoberá problematikou počúvania s porozumením v cudzojazyčnom vyučovaní. Pozornosť venuje predovšetkým výberu vhodných autentických textov a posluchových cvičení.