Vykazovanie dane z príjmov podľa IAS 12 – II - Tumpach, Miloš, 1970-
Problematika vykazovania dane z príjmov má z pohľadu podniku zostavujúceho účtovnú závierku podľa IFRS viacero problémových bodov. Napriek tomu, že sa tejto problematike venuje samostatný štandard (IAS 12) neexistuje zmysluplná definícia daní z príjmov.