Model výnimočnosti EFQM - Slavický, Mark
Pokračovanie článku o modeloch výnimočnosti EFQM. Prečo používať model EFQM ako framework pre riadenie. Vhodnosti používania modelu výnimočnosti a pochopenie vzájomných súvislostí troch základných prvkov prístupu riadenia.