Komplexná novela 12-tich predpisov IFRS - Tumpach, Miloš, 1970-
Komplexná novela 10 štandardov a 2 interpretácií IFRIC, ktorá bola prijatá 16.4.2009, sa týka predpisov IFRS 2, IFRS 5, IFRS 8, IAS 1, IAS 7, IAS 17, IAS 18, IAS 36, IAS 38, IAS 39, IFRIC 9 a IFRIC 16.