Vydanie predfinálnej verzie štandardu pre malé a stredné podniky - Tumpach, Miloš, 1970-
V polovici mája 2009 vydala Rada pre medzinárodné účtovné štandardy predfinálnu verziu (near final draft) štandardu, ktorý sa zaoberá problematikou účtovníctva pre malé a stredné podniky.