Erasmus, the good, the bad and the future - McCullough, Paul
Príspevok skúma program Erasmus. Kladie a odpovedá na množstvo otázok. Aké sú jeho proklamované ciele? Aké sú autorove doterajšie skúsenosti so študentmi z tohto programu? Čo by sa dalo urobiť v záujme zlepšenia tohto programu v zmysle študentov, učiteľov a inštitúcií?