Potenciál zaměstnanců a jak ho využít
Pojem ľudský potenciál. Stratégia bestplacement - správni ľudia na správnom mieste. Definovanie virálneho vodcovsta. Hľadanie zmyslu práce. Hľadanie TOP talentov.