Ako ďalej v aplikácii Altmanovho modelu? - Kabát, Ladislav
Aktualizácia Altmanovho modelu pre podmienky SR a aplikačné parametre tohto predikčného nástroja. Nástroje pre rýchle objektívne posúdenie finančnej situácie sanovaných subjektov. Metodika aktualizácie Altmanovho modelu.