Mifid - review - Korduliak, Peter
Smernica Mifid a jej dopady na investičné správanie a rozhodovanie investorov. Zmeny a zmapovanie dopadov na investičné spoločnosti pôsobiace na finančnom trhu. Smernica Euróspskej únie, ktorá je prvá zo série pripravovaných regulácii finančného sektora. Zvýšenie ochrany občanov a klientov finančného trhu.