Ruské flirtovanie s NATO - Chelysheva, Oksana
Ako vnímajú NATO ruskí občania. Nepriateľský postoj Rusov k NATO. Ruská rétorika smerom na Západ a dovnútra krajiny diametrálne odlišná. "Holubičí" Medvedev a "krvilačný" Putin. Udržiavanie obrazu NATO ako nepriateľa.