Kreditné deriváty a swapy kreditného zlyhania PIIGS krajín v rokoch 2006 - 2008 - Pintér, Ľubomír
Pojem kreditných derivátov a swap kreditného zlyhania (CDS ). Analýza CDS PIIGS krajín v rokoch 2006 - 2008. Pojem CDS ako nový fenomén v oblasti finančného trhu. Definícia kreditných derivátov a aspekty kreditného rizika od podkladového nástroja.