Řízení obchodních aktivit podniku - Havlíček, Karel
Pojem obchodný plán. Riadenie očakávaných predajov - forecastov. Členenie obchodných plánov. Význam riadenia očakávaných predajov. Riadenie obchodných pohľadávok.