Letem světem iluzí o státním dluhu - Vlachý, Jan
Aktuálna kríza eurozóny, ktorej niektorí členovia postupne strácajú schopnosť splácať záväzky a prístup na finančné trhy, upútala pozornosť na problematiku bonity štátneho dlhu a ich politických a ekonomických súvislostí. Stručný historický pohľad na problematiku.