Marketingové mixy pro podniky zakleté - Kašík, Milan
Najčastejšie dôvody prehliadania marketingového a strategického plánovania. Znalosti verzus zručnosti. Podceňovanie marketingového plánovania. Marketingové mixy. Príklady manažérskych finančných strategických cieľov.