Bilančné podvody pri zostavení ročnej účtovnej závierky podľa IFRS - Tumpach, Miloš, 1970-
Predpisy IFRS, ich význam a úloha. Kritéria vykazovania finančnej situácie a výkonnosti podniku. Zavádzajúce, nepravdivé ekonomické výsledky, či prezentácia finančnej situácie podniku. Bilančné podvody.