Analýza študentských úverov v SR - Kuzmišinová, Ivana
Financovanie vysokoškolského štúdia pomocou úveru. Základná typológia a orientácia klienta na slovenskom trhu študentských úverov. Analýza spravovaných pôžičiek a komerčný systém študentských úverov na Slovensku.