Absolventská daň ako spôsob financovania vysokoškolského vzdelávania - Kitová, Denisa, 1983-
Teoretické vymedzenie absolventskej dane a možnosti jej zavedenia. Nevýhody absolventskej dane ako spôsobu financovania vysokoškolského vzdelávania. Absolventská daň alebo odložené školné a kontingenčné splácanie v ČR.