Vykazovanie podnikových kombinácií zahŕňajúcich podniky pod zhodnou kontrolou - Tumpach, Miloš, 1970-
Jednou z oblastí, ktorá v rámci podnikových kombinácií je pomerne častá a napriek tomu nie je v plnom rozsahu pokrytá predpismi IFRS, sú aj podnikové kombinácie tzv. sesterských resp. vnukovským podnikov – teda tých, ktoré sú pred aj po podnikovej kombinácii ovládané (kontrolované) zhodným subjektom.