Vydanie novely štandardu IFRS 2 a zrušenie interpretácií IFRIC 8 a IFRIC 11 - Tumpach, Miloš, 1970-
Koncom júna 2009 vydala IASB novelu štandardu IFRS 2, ktorá súčasne ruší dve interpretácie (IFRIC 8 a IFRIC 11).