Teória kvantovej gravitácie a teória relativity - Dubnička, Ján
Teoretický základ fyzikálneho poznávania vesmíru. Teória relativity a štruktúrna úroveň gravitácie a časopriestoru. Mikrosvet, makrosvet a megasvet v konceptuálnej forme klasickej vedy. Súčasná úroveň vedeckého poznania.