Problémy s vykázaným vlastním kapitálem - především v souvislosti se stanovením vypořádacího podílu - Harna, Lubomír
Zánik účasti spoločníka v spoločnosti a stanovenie vysporiadania podielu. Problematika hodnoty vlastného kapitálu a trhová hodnota spoločnosti. Možnosti a voľby účtovnej metódy. Účtovná závierka ku dňu zániku účasti spoločníka.