Podstata návrhy novely IAS 19 a IAS 32 - Tumpach, Miloš, 1970-
V auguste 2009 boli vydané návrhy noviel dvoch štandardov IAS: IAS 19 - zameranie na zamestnanecké požitky a IAS 3 - zameranie na prezentáciu informácií o finančných nástrojoch.