Vydanie návrhu interpretácie o vysporiadaní finančných záväzkov podielovými nástrojmi - Tumpach, Miloš, 1970-
Rozlišovanie toho, či je výsledkom transakcie záväzok alebo podielový nástroj. V prípade manažérskych odmien vyplácaných vo forme opcií na nákup akcií vlastného podniku sa dlhodobo (až do vydania štandardu IFRS 2) viedol boj práve o tejto otázke.