Nezaměstnanost v České republice podle pohlaví, věku a vzdělání - Miskolczi, Martina
Meranie a výpočet nezamestnanosti. Vývoj nezamestnanosti v Českej republike. Vývoj v rokoch 1990-1996. Vývoj v rokoch 1997-2004. Vstup do Európskej únie a vývoj v rokoch 2004-2008. Vývoj v rokoch 2009-2010. Vývoj nezamestnanosti podľa pohlavia a regiónov v rokoch 2005-2009. Vývoj nezamestnanosti podľa veku a vzdelania. Rozdiely v miere nezamestnanosti podľa regiónov.