Dochází k homogenizaci demografické reprodukce v demograficky vyspělých zemích? - Vítková, Lucie
Sledovanie problematiky homogenizácie demografickej reprodukcie na súbore 34 vyspelých krajín od roku 1950. Vývoj úhrnnej pôrodnosti. Vývoj kojeneckej úmrtnosti. Vývoj nádeje na dožitie.