Príprava novely štandardu IAS 39 o vykazovaní, oceňovaní a klasifikácii finančných nástrojov - Tumpach, Miloš, 1970-
Novela štandardu IAS 39 by mala byť vydaná už v novembri 2009. Vydanie novely reaguje na početné výzvy, ktoré kritizovali existujúce predpisy IASB (prinajmenej v oblasti finančných nástrojov) za ich zložitosť, nejasnosť a neschopnosť poskytnúť reálny obraz finančnej situácie podnikov a finančných inštitúcií.