Vydanie IFRIC 19 a novely IFRIC 14 - Tumpach, Miloš, 1970-
Súbor predpisov IFRS sa koncom novembra 2009 zmenil o novelu interpretácie IFRIC 14 a rozšíril o novú interpretáciu IFRIC 19. Interpretácia sa týka programov dlhodobých zamestnaneckých požitkov a to špecificky tých, kde sú požitky definované vopred. Touto problematikou sa primárne zaoberá štandard IAS 19, avšak IFRIC 14 má za úlohu riešiť niektoré problémy, ktoré by sa mohli pri aplikácii IAS 19 v praxi vyskytnúť.