Vydanie novely štandardu IAS 32 o právach na emitované podiely - Tumpach, Miloš, 1970-
Jedným z problémov, s ktorými sa podniky pri účtovaní o finančných nástrojoch stretávajú je prílišná komplexnosť až ťažkopádnosť definícií finančných aktív a finančných záväzkov.