Pyramídový rozklad rentability majetku a jeho využitie vo finančnom manažmente podniku - Kotulič, Rastislav
Pyramídový rozklad rentability majetku (ROA). Analýza vplyvu zmeny analytických ukazovateľov na zmenu ROA. Analýza vplyvu zmeny VH/T (výsledok hospodárenia/tržby) a T/M (tržby/majetok) na zmenu ROA. Skúška správnosti pre analýzu ROA.