Saudská Arábia môže ostať oázou pokoja - Pressburg, Adrian Peter
Hospodársky obraz Saudskej Arábie. Súboj o vplyv s Iránom. Vývoz ropy zo Saudskej Arábie. Ohniská nepokojov. Kráľovskú rodinu čaká výmena generácií - vyhliadky monarchie.