Viete, čo je úspechom podniku? - Hrašková, Dagmar
Procesný model riadenia organizácie. Procesný model ako kľúčový nástroj strategického riadenia podniku. Typológia procesov. Funkčné riadenie a procesné riadenie. Procesné mapovanie. Metodika mapovania procesov. Problémy prechodu z funkčného riadenia na procesné. Implementácia procesného riadenia v dopravnom podniku. Prínosy a nevýhody procesného riadenia v praxi.