Schválenie novely IAS 32 pre použitie v Európskej únii - Tumpach, Miloš, 1970-
Dňa 24.12.2009 bolo v Úradnom vestníku publikované rozhodnutie Európskej komisie 1293/2009, ktorým sa pre použitie v Európskej únii schválila novela štandardu IAS 32 z októbra 2009.