Rozhodujúce elementy úspešnosti - Vravec, Ján
Nové trendy a problémy vo sfére zamestnávania a zamestnancov. Nerovnováha medzi školstvom a potrebami podnikateľských subjektov. Manažment talentovaných, vzdelaných a kreatívnych zamestnancov.