New insights into public health insurance - Mihalčová, Bohuslava, 1963-
Štátna politika zdravia a zmeny v slovenskom zdravotníctve po roku 1989. Definovanie sociálneho hľadiska a princípu solidarity zdravotného poistenia. Charakteristika verejného zdravotného poistenia. Kvalita poskytovaných služieb a potreby poistencov zdravotných poisťovní.