Zásoby, ich účtovanie a vykazovanie podľa IAS 2 - Tumpach, Miloš, 1970-
Problematike oceňovania a vykazovania zásob sa v rámci IFRS venuje viacero štandardov, z ktorých najvšeobecnejší je štandard IAS 2.