Vydanie 3 medzinárodných účtovných štandardov pre verejný sektor - Tumpach, Miloš, 1970-
V januári 2010 vydala Medzinárodná federácia účtovníkov (IFAC) tri nové štandardy pre účtovníctvo vo verejnom sektore (označované skratkou IPSAS), ktoré sa týkajú účtovania, oceňovania, vykazovania a prezentácie finančných nástrojov vo verejnom sektore.