Súčasné trendy marketingu v teórii a v praxi - Čihovská, Viera
Poznatková ekonomika ako hybná sila rozvoja firiem na trhu. Off-line a on-line procesy generovania vedomostí. Marketing v podmienkach globalizácie. Koncepcia európskeho marketingu. Spoločensky zodpovedný marketing. Dobročinný marketing (Cause-related marketing. Charakteristika sociálneho marketingu.