Odlev priamych zahraničných investícií a stupeň ekonomického rozvoja Slovenska na vybraných príkladoch - Ferenčíková, Soňa, 1960-
Priame zahraničné investície: teória podľa Johna Dunninga. Priame zahraničné investície na Slovensku. Prílev a odlev priamych zahraničných investícií zo Slovenska a na Slovensko. Stupeň Slovenska podľa IDP Johna Dunninga.