Spätný nákup akcií ako prostriedok realizácie dividendy v podmienkach SR - Hodál, Matej
Analýza obmedzení a pravidiel pre spätný nákup akcií podľa slovenského právneho poriadku. Analýza účinnosti priamej právnej úpravy zákonom č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník, ako aj súvisiacej úpravy zákona č. 595/2003 Z.z. o dani z príjmov.