Principy nástroje affiliate programu - Hejnic, Vladan
Čo je affiliate marketing. Inzeráty a reklama na internete. Odmeny za klikanie na reklamy. Affiliate partneri ako obchodný tím. Chyby, ktorých sa dopúšťajú inzerenti v affiliate programe. Čo chýba na českom trhu.