Wage determination with special reference to role in a family - Filipová, Lenka
Analýza mzdových determinantov. Mzdová diskriminácia. Rodinný stav ako významný mzdový indikátor. Mincerov model mzdovej regresie. Rozdiely v mzdách mužov a žien.