Aspekty riadenia sponzoringu - Lipianska, Júlia
Proces sponzoringu. Situačná analýza. Prvky makro- a mikroprostredia podniku pre potreby sponzoringu. Previazanosť cieľov firiem uskutočňujúcich sponzoring. Sociálne ciele podniku. Účastníci resp. subjekty sponzoringu. Hodnotenie vzťahu sponzor - sponzorovaný.