Vydanie nových IFRS opatrenií Európskej komisie: Opatrenie č. 244/2010 - Tumpach, Miloš, 1970-
Koncom marca 2010 vydala Európska komisia opatrenie (regulation), ktorým sa do právneho prostredia Európskej únie prevzala novela štandardu IFRS 2 z júna 2009.